Antwoord op al jouw vragen!

Voor de fotoshoot raad ik aan om de favoriete speeltjes en snacks van je huisdier mee te nemen, samen met een riem en eventuele accessoires die je wilt gebruiken

Ja, het kan nuttig zijn om uw huisdier van tevoren te borstelen of te verzorgen, afhankelijk van het type fotoshoot dat u wenst. Ik kan ook specifieke instructies geven voor de beste resultaten.

Ja! Het toevoegen van persoonlijke accessoires of attributen kan de fotoshoot nog specialer maken. Voel je vrij om ideeën te delen of items mee te brengen die je graag wilt opnemen.

Ja, jouw aanwezigheid en hulp zijn belangrijk tijdens de fotosessie. Je kent je huisdier het beste, dus je hulp bij het aanmoedigen, kalmeren of positioneren van je hond kan helpen om mooie en natuurlijke foto’s te krijgen.

Absoluut! Ik moedig eigenaren altijd aan om deel te nemen aan de fotoshoots met hun huisdieren. Het is een geweldige kans om mooie herinneringen samen vast te leggen.

Geen zorgen! Ik begrijp dat huisdieren soms eigenwijs kunnen zijn. We nemen samen de tijd om een ontspannen sfeer te creëren en gebruiken positieve versterkingstechnieken om de beste resultaten te behalen.

Nadat we telefonisch hebben gesproken, ontvang je een offerte per e-mail of bericht. Deze wordt bevestigd door middel van een bankoverschrijving. Zodra de betaling is ontvangen, is de fotoshoot definitief geboekt.

De duur van de fotoshoot varieert afhankelijk van het pakket dat je kiest en het aantal huisdieren dat je hebt. We passen de lengte van de fotoshoot aan op jouw huisdieren, aangezien niet alle huisdieren even lang kunnen concentreren. Over het algemeen duurt een fotoshoot niet langer dan 2 uur.

Ja, zorg ervoor dat je kleding aan hebt waarin jij je prettig voelt, en wat jij vindt passen bij de foto die je samen met jouw huisdier wilt. Let op: de fotoshoot vind vaak plaats in de natuur. De kleding kan dus vies worden.

Na de fotoshoot ontvang je binnen enkele dagen een voorproefje van één bewerkte foto. De rest van de foto’s wordt binnen 1 tot 2 weken na de fotosessie geleverd.

In geval van slecht weer kunnen we de fotoshoot verplaatsen naar een andere dag. Ik houd nauw contact met je om eventuele wijzigingen te coördineren.

Geen zorgen! Ik heb ervaring met huisdieren van alle soorten en maten, en ik weet hoe ik met verschillende situaties moet omgaan. We nemen samen de tijd om jouw huisdier op zijn gemak te stellen en te werken op hun tempo.

a! Na de fotoshoot bied ik een scala aan afdruk- en productopties aan, zoals afdrukken, canvassen, glasplaat en meer. Ik kan je helpen bij het kiezen van de beste opties voor jouw behoeften.

Je kunt je fotoshoot kosteloos wijzigen tot 1 week van tevoren. Voor annulering, zie sectie 6 van onze Algemene Voorwaarden.