Fotoshoot

Als dierenliefhebber begrijp ik hoe belangrijk huisdieren voor ons zijn. Foto’s vangen hun unieke persoonlijkheid en mooie momenten. Het hebben van goede foto’s van jouw huisdieren is van onschatbare waarde.

Voorafgaand:

Onze bijzondere fotoshoot begint met het invullen van het Boekingsformulier, het eerste contactpunt maar nog geen definitieve boeking. Vervolgens neem ik telefonisch contact met je op om je wensen, locatie en tijdstip te bespreken. Dit gesprek is een kans om elkaar beter te leren kennen en ervoor te zorgen dat alles bij de persoonlijkheid van je huisdier past. Na ons gesprek ontvang je een bevestigingsmail met alle details voor een onvergetelijke fotoshoot bij Pootografie.

 

Fotoshoot:

Tijdens de fotoshoot creëren we een ontspannen sfeer. We starten met een rustige wandeling naar de locatie, zodat je huisdier aan mij kan wennen. Ik begeleid je gedurende de sessie voor het beste resultaat. Er is geen tijdsdruk; we nemen pauzes om comfortabel te blijven. Het welzijn van je huisdier staat voorop voor authentieke foto’s.

 

Nabewerking: 

Na enkele dagen na de fotoshoot ontvang je een voorproefje: een eerste bewerkte foto van de sessie. De overige foto’s volgen binnen 1 tot 2 weken na de fotosessie. Je ontvangt alle foto’s één keer in hoge resolutie, zonder logo, voor persoonlijk gebruik. Daarnaast ontvang je dezelfde set één keer in lage resolutie, met logo, speciaal voor het delen op social media.

 

€95


Professionele outdoor fotoshoot


5 Digitale foto’s PER HOND in kleur en/of zwart-wit


Max. 2 honden

Mogelijkheid om na te bestellen vanaf
12,50 per foto

€175


8 Digitale foto’s PER HOND in kleur en/of zwart-wit


2x 20x30cm Premium Print


6x 13×18 Premium Print


Max. 3 honden

Mogelijkheid om na te bestellen vanaf
12,50 per foto

€195


4+ honden, 45 euro per extra hond


5 Digitale foto’s PER HOND in kleur en/of zwart-wit


1 groepsfoto

Mogelijkheid om na te bestellen vanaf
12,50 per foto

Veelgestelde vragen

Voor de fotoshoot raden we aan om de favoriete speeltjes en snacks van je huisdier mee te nemen, samen met een riem en eventuele accessoires die je wilt gebruiken

Absoluut! Ik moedig eigenaren altijd aan om deel te nemen aan de fotoshoots met hun huisdieren. Het is een geweldige kans om mooie herinneringen samen vast te leggen

Geen zorgen! Ik begrijp dat huisdieren soms eigenwijs kunnen zijn. We nemen de tijd om een ontspannen sfeer te creëren en gebruiken positieve versterkingstechnieken om de beste resultaten te behalen.

Ja, jouw aanwezigheid en hulp zijn belangrijk tijdens de fotosessie. Je kent je huisdier het beste, dus je hulp bij het aanmoedigen, kalmeren of positioneren van je hond kan helpen om mooie en natuurlijke foto’s te krijgen.

Na de fotoshoot ontvang je binnen enkele dagen een voorproefje van één bewerkte foto. De rest van de foto’s wordt binnen 1 tot 2 weken na de fotosessie geleverd.

Mogelijk staat uw vraag bij de FAQ page, anders kunt u ook contact opnemen.