Fotoshoot

Als dierenliefhebber begrijpt Joah Brouwers hoe belangrijk huisdieren voor mensen zijn. Foto’s vangen de unieke persoonlijkheid en mooie momenten van huisdieren. Het hebben van goede foto’s van jouw huisdieren wordt door hem gezien als van onschatbare waarde.

Hoe verloopt de fotoshoot?

Voorafgaand:

De start van de bijzondere kattenshoot bij Pootografie begint met het invullen van het Boekingsformulier, het eerste contactpunt maar nog geen definitieve boeking. Vervolgens neemt Joah telefonisch contact met je op om je wensen en het tijdstip te bespreken. Dit gesprek biedt de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en ervoor te zorgen dat alles perfect past bij de persoonlijkheid van je geliefde kat. Na het gesprek ontvang je een bevestigingsmail met alle details voor een onvergetelijke kattenshoot bij Pootografie.

 

Fotoshoot:

De kattenshoot vindt plaats bij jou thuis, in de vertrouwde omgeving van je kat. Joah neemt de tijd om je kat aan hem te laten wennen voordat hij begint met de fotosessie. Gedurende de sessie wordt er een ontspannen sfeer gecreëerd waarin het welzijn van je kat vooropstaat. Er worden pauzes ingelast om ervoor te zorgen dat je kat zich comfortabel blijft voelen tijdens de shoot.

 

Nabewerking: 

Enkele dagen na de fotoshoot ontvang je bij Pootografie een voorproefje: een eerste bewerkte foto van de sessie. De overige foto’s volgen binnen 1 tot 2 weken. Je ontvangt alle foto’s één keer in hoge resolutie zonder logo voor persoonlijk gebruik, en één keer in lage resolutie met logo voor delen op sociale media. Vaak komt Joah persoonlijk bij jou langs om de foto’s te tonen. Als dit niet mogelijk is, worden ze via een online galerij beschikbaar gesteld.

 

€120


Professionele fotosessie bij jou thuis


Min. 5 Digitale foto’s PER KAT in kleur en/of zwart-wit


Max. 2 katten

Mogelijkheid om na te bestellen vanaf
17,50 per foto

€175


8 Digitale foto’s PER KAT in kleur en/of zwart-wit


2x 20x30cm Premium Print


6x 13×18 Premium Print


Max. 3 katten

Mogelijkheid om na te bestellen vanaf
17,50 per foto

€195


4+ katten, 45 euro per extra kat


Min. 5 Digitale foto’s PER KAT in kleur en/of zwart-wit


Zorgvuldige nabewerking

Mogelijkheid om na te bestellen vanaf
17,50 per foto

Veelgestelde vragen

Voor de fotoshoot raden we aan om de favoriete speeltjes en snacks van je huisdier mee te nemen, samen met een riem en eventuele accessoires die je wilt gebruiken

Absoluut! Ik moedig eigenaren altijd aan om deel te nemen aan de fotoshoots met hun huisdieren. Het is een geweldige kans om mooie herinneringen samen vast te leggen

Geen zorgen! Ik begrijp dat huisdieren soms eigenwijs kunnen zijn. We nemen de tijd om een ontspannen sfeer te creëren en gebruiken positieve versterkingstechnieken om de beste resultaten te behalen.

Ja, jouw aanwezigheid en hulp zijn belangrijk tijdens de fotosessie. Je kent je huisdier het beste, dus je hulp bij het aanmoedigen, kalmeren of positioneren van je hond kan helpen om mooie en natuurlijke foto’s te krijgen.

Na de fotoshoot ontvang je binnen enkele dagen een voorproefje van één bewerkte foto. De rest van de foto’s wordt binnen 1 tot 2 weken na de fotosessie geleverd.

Mogelijk staat uw vraag bij de FAQ page, anders kunt u ook contact opnemen.