Fotoshoot

Als een dierenliefhebber, snap ik hoe belangrijk het is om de bijzondere momenten van puppy’s vast te leggen terwijl ze opgroeien. Ze zijn zo schattig en vol energie! Het is echt waardevol om mooie foto’s van je hondjes te hebben.

Voorafgaand:

Onze bijzondere fotoshoot begint met het invullen van het Boekingsformulier, het eerste contactpunt maar nog geen definitieve boeking. Vervolgens neem ik telefonisch contact met je op om je wensen, locatie en tijdstip te bespreken. Dit gesprek is een kans om elkaar beter te leren kennen en ervoor te zorgen dat alles bij de persoonlijkheid van je huisdier past. Na ons gesprek ontvang je een bevestigingsmail met alle details voor een onvergetelijke fotoshoot met Pootografie.


Fotoshoot:

Bij de puppyfotoshoots staat het welzijn van de pups altijd voorop. We stemmen vooraf af op wat mogelijk is en wat het beste past bij elke individuele pup. De fotoshoot begint rustig, zodat de pups kunnen wennen aan zowel de omgeving als aan mij als fotograaf. Er is geen tijdsdruk tijdens de fotosessie, waardoor alles ontspannen verloopt. Heb je een nestje op komst? Ik fotografeer ze ook graag! Nestfotografie wordt meestal gedaan wanneer de pups tussen de 6 en 8 weken oud zijn.


Nabewerking: 

Na enkele dagen na de fotoshoot ontvang je een voorproefje: een eerste bewerkte foto van de sessie. De overige foto’s volgen binnen 1 tot 2 weken na de fotosessie. Je ontvangt alle foto’s één keer in hoge resolutie, zonder logo, voor persoonlijk gebruik. Daarnaast ontvang je dezelfde set één keer in lage resolutie, met logo, speciaal voor het delen op social media.

 

€120

Outdoor fotoshoot zonder tijdsdruk


5 Digitale foto’s PER PUP in kleur en/of zwart-wit


Max 3. pups

Mogelijkheid om na te bestellen vanaf 12,50 per foto

€195

Geen tijdslimiet


4 pups


3 Digitale foto’s PER PUP in kleur en/of zwart-wit


1 groepsfoto


€45 per extra hond

Mogelijkheid om na te bestellen vanaf
12,50 per foto

€425

3 fotoshoots binnen 1 jaar tijd


8 Digitale foto’s per fotosessie in kleur en/of zwart-wit


Fotoshoots tussen 6-12 weken, 3-6 maanden en 1 jaar

Mogelijkheid om na te bestellen vanaf 12,50 per foto

Veelgestelde vragen

Voor de fotoshoot raden we aan om de favoriete speeltjes en snacks van je huisdier mee te nemen, samen met een riem en eventuele accessoires die je wilt gebruiken

Absoluut! Ik moedig eigenaren altijd aan om deel te nemen aan de fotoshoots met hun huisdieren. Het is een geweldige kans om mooie herinneringen samen vast te leggen

Geen zorgen! Ik begrijp dat huisdieren soms eigenwijs kunnen zijn. We nemen de tijd om een ontspannen sfeer te creëren en gebruiken positieve versterkingstechnieken om de beste resultaten te behalen.

Ja, jouw aanwezigheid en hulp zijn belangrijk tijdens de fotosessie. Je kent je huisdier het beste, dus je hulp bij het aanmoedigen, kalmeren of positioneren van je hond kan helpen om mooie en natuurlijke foto’s te krijgen.

Na de fotoshoot ontvang je binnen enkele dagen een voorproefje van één bewerkte foto. De rest van de foto’s wordt binnen 1 tot 2 weken na de fotosessie geleverd.

Mogelijk staat uw vraag bij de FAQ page, anders kunt u ook contact opnemen.