Iris

Na het winnen van een like en deel actie op Facebook kon ik dan eindelijk op pad met Joah van pootografie. Maar waar? Want één van mijn honden is reactief. Joah stond open voor opties en dacht fijn mee. Het werd de mooie heide om jawel 5 uur in de ochtend. Golden hour aldus Joah. Prima! Wekker gezet en let’s go. Samen gingen we enthousiast op pad met mijn bende van drie. (Twee shetland sheepdogs en één australian kelpie).
We hebben op ons gemak mooie plekken gezocht op de heide waarbij het licht goed was als ook de natuur ons aansprak. Joah gaat heel rustig en kundig te werk. Mijn twee shelties zijn heel makkelijk mooi vast te leggen, zij vinden poseren wel leuk. Echter de kelpie vindt dit minder interessant. Maar ook deze wist Joah prachtig vast te leggen op veel verschillende manieren. Nog een paar extra foto’s gemaakt van mijn oude mannetje Milo die toch al bijna 13 is. Ook deze zijn stuk voor stuk bijzonder te noemen.
Uiteindelijk los van de winactie nog vele foto’s gekocht want kiezen was eigenlijk gewoon niet te doen. Ze waren allemaal schitterend🙂
Joah dankjewel voor je fijne benadering, duidelijke en prettige communicatie voor en na de shoot en natuurlijk je kunstige oog die deze mooie plaatjes heeft gemaakt. Een aanrader!